TR türkiye
sohbet siteleri

Panasonic Lazer Epilasyon Aleti Nasıl? Kullananlar Yorumlar

Panasonic Lazer Epilasyon Aleti Nasıl? Kullananlar Yorumlar

Panasonic Es-Wh90-P803 Ipl Tüy Alma cihazını sizlere tanıtma gereği duydum. Ürünü bir arkadaşım almış ve bende bana 1 haftalığına vermesini isteyerek tanıtma kullanım deneyimlerimi paylaşma amacıyla denemelerimi yaptım.

Ürün fiyat konusunda biraz tuzlu demek bence çokta yanlış olmaz. Ürünün internet satış fiyatı olarak 1350 TL tutarında tutmaktadır.  Ürün Panasonic kalitesiyle sunulmakta ve üretilmektedir. Ürünün aynı zamanda diğer cihazlar gibi Çin’de üretilmesinin aksine Panasonic Ürünlerinin Japonya’da üretilmesi aynı zamanda Japon kalitesini de yanında bulundurmaktadır. Çoğu kablolu ürünlerin aksine şarjlı olan bu ürün benim için eksi Özel Bölgelikte diyebilirim. Tabi benim askime bir çok kişi ise şarjlı ürünleri daha çok tercih etmektedir. Panasonic  ES-WH90 vücut ve yüzdeki tüö bölgelerde kullanıma uygun olmaktadır.

Panasonic Lazer Epilasyon Aleti Ws-Wh90 Teknik Özellikleri

  • Tüm vücut kullanımına uygun
  • çok yönlü ve kolay kullanım
  • Şarjlı Li-on batarya
  • Işık atımı yoğunluğu ayarı
  • 100.000 ışık atımı

Panasonic Lazer Epilasyon Aleti Nasıl

Editörün Yorumu:

Bir çok IPL lazer cihazını denedim. Bunlar arasında Philips, arzum, remington, medisana vb. tüm ürünleri denedim. Ama gerçekten Panasonic bu ürünler arasında kalite olarak yerini koruyan ve koruyacak bir ürün olmaya aday olmaktadır. Ürün hem el tutuş dizaynı hem pratik kullanımı olarak güzel bir ürün olmaktadır. Vücudun tüm bölgesinde kullanılması aynı zamanda ürünün en kaliteli Özel Bölgeliği arasındadır.

Panasonic Lazer Epilasyon Aleti Ws-Wh90 Kullananlar Yorumlar

Mukadder Hanım: Bu ürünü yurtdışında çok ünlü bir firma olan ebay üzerinden aldım. Ürün elime ulaştığında şok oldum. Bu kadar kaliteli ancak olabilir bir ürün dedirtti. Ürün ben ençok kaşlarımda kullanmak için aldım ama artık her yerimde kullanıyorum. Teşekkürler Panasonic.

Ayça Hanım: Bu ürünü aslında eşime aldım. Eşimin sırt ve omuzlarında çokça kıl mevcut. Utanmasından kaynaklı olarak lazer epilasyon kliniklerine de gidemiyor. Hem o kullanıyor hem ben ama haberi yok :)

Selami Bey: Ürünü bir arkadaşımın benle dalga geçmesi üzerine Evdiz denilen ünlü bir mağazadan aldım. Ürün gayet güzel ama çok pahalı ya keşke biraz daha ucuz olsaydı.

Cevap bırakın

beyaz magazin
Copyright © 2024 LazerEpilasyonu.Net
Tüm hakları saklıdır.
Etanj armatür - Nikah Güvercini