TR türkiye
sohbet siteleri

Sesu Boncuk Sir Ağda Nasıl? Kullananlar Yorumları

Sesu Boncuk Sir Ağda Nasıl? Kullananlar Yorumları

Son zamanlarda oldukça yüksek bir popüliteye sahip olan SESU markası, istenmeyen tüyler alanında oldukça uygun ve kaliteli çıkardığı ürünler ile akıllarımızda kalmaktadır. Hemen hemen her markette bulabileceğiniz ürünlere sahip olan SESU markası boncuk yada granül sir ağdası ilede oldukça tercih edilmektedir.

Sesu Boncuk Sir Ağda Çeşitleri Nelerdir?

  • Sesu Killi Boncuk İnci Granül Ağda
  • Sesu Kömürlü Boncuk İnci Granül Ağda

Sesu Boncuk Sir Ağda Fiyatı Ne Kadar?

İnternet ortamında veya hemen hemen tüm marketlerde ürünlerine denk geldiğimiz SESU markasının en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Boncuk Ağdayı, 250 gr’lık paketlerde satılan Sesi Boncuk Ağda ortalama 17-27 TL arasında satılmaktadır.

Sesu Boncuk Sir Ağda Nasıl?

Aslen kendi tarafımdanda çok sıklıkla kullanmadığım bir ürün olan bu üründe genellikle yanaklarımda tercih etmekteyim. Yanak bölgemde kullandığım bu ürün hemen hemen her bölgede kullanmaya uygun olarak tasarlanmıştır. Uygun fiyatı ve sunduğu performansı değerlendirirsek oldukça güzel işler başarıyor diyebiliriz. Hemen hemen çok yüksek bir beğeni oranına sahip Sesu Boncuk ağda kullanmanızı isterim.

Sesu Boncuk Sir Ağda Nasıl? Kullananlar Yorumları

Sesu Boncuk Sir Ağda Kullananların Yorumları

Eşimin sakal bölgesi temizliği için aldık. İlk kez ağdayı kendimiz deneyelim bakalım yapabilecekmiyiz diye bu ürünü tercih ettik. Hassas ciltler için ideal tahriş etmiyor. Tavsiye ederiz.
Eşim başkasını kullanmıyor, vardır bir bildiği:)
Güzel begendim ama cok cabuk kuruyup taş gibi oluyor, sürekli ısıtmak lazım. Kaşınızda dikkatli sürün degdigi yerden cıkmıyor su veya yağ ile.
Şimdiye kadar kullandığım en iyi ürünlerden diyebilirim. 👌
Cevap bırakın

beyaz magazin
Copyright © 2024 LazerEpilasyonu.Net
Tüm hakları saklıdır.
Etanj armatür - Nikah Güvercini