TR türkiye
sohbet siteleri

Brazilian Wax Nedir? Brezilya Ağdası

Brazilian Wax Nedir? Brezilya Ağdası

Son zamanlarda oldukça gündeme gelen ve merak konusu uyandıran brazilian wax ismiyle tabir edilen özel bölge ağdası son zamanlarda ülkemizdede sıklıkla takip edilmekte ve araştırılmaktadır. Peki nedir bu brazilian wax konusunu araştıralım dedik.

İlk olarak ülkemizdede sıklıkla duyduğumuz komple vücut ağdası isminin brezilyada bir akım oluşturarak brazilian wax ismini almasıyla oluşmaktadır. Nitekim brezilya kadınlarınında oldukça istenmeyen tüylerle başının dertte olduğunu sıklıkla haber ve tv kanallarında görmekteyiz.

Brazilian Wax Nedir? Brezilya Ağdası

İkinci olarakta karşımıza çıkan isminin brazilian wax olarak anılmasını ağlayan özel bölge bikini bölgesinde saç şeklinde bir tutam tüyün uzatılarak, geride kalan tüm bölgelerin kesilmesi işleminede verilen bir isimdir.

Nitekim konu her ne olursa olsun özel bölgede bir tutam tüy bırakmanın oldukça bakteri ve mikrop oluşumunu hızlandıracağını ve içerisinde kalıntılar yer alabileceğini bilmekteyiz. En önemli şey her zaman tüylerin kesilmesi ve temizlenmesinden geçmektedir. brazilian wax nedir

Cevap bırakın

beyaz magazin
Copyright © 2024 LazerEpilasyonu.Net
Tüm hakları saklıdır.
Etanj armatür - Nikah Güvercini