TR türkiye
sohbet siteleri

Lazer Epilasyon Paketi Kampanyaları ve Fiyatları 2014

Lazer Epilasyon Paketi Kampanyaları ve Fiyatları 2014

Lazer epilasyonda uygulanan seans başına ücretin yüksek fiyatlara ulaşması, bitme garantili lazer epilasyona başlayan ancak 14-15 seans geçmesine rağmen bitmeyen ve sürekli artan maliyetin müşteriyi zor durumda bırakması lazer epilasyon yapan merkezleri paket programları hazırlamaya teşvik etti. Geçtiğimiz yıllarda lazer epilasyon için ücretler seans başına fiyatlarımızdır cümlesini sıkça duyuyorken, 2013 yılının son çeğreğinde başlayan ve 2014 yılı ile artış gösteren ücretler seans başına değil paket fiyatlarımızdır gibi kampanyalar sıkça dikkatimizi çekmeye başladı.

2014 lazer epilasyon paketi kampanyaları hem erkekler hem de bayanlar için birçok poliklinik ve uygulamayı gerçekleştiren sağlık kurumları tarafından duyuruluyor. Her yıl yenilenerek karşımıza çıkan lazer epilasyon paketleri kadınlar için genellikle 7 ile 9 seans gibi bir süreçte tüm vücut olarak uygulanırken, erkek lazer epilasyonunda ise 2014 epilasyon paketleri sırt, ense, omuz, göğüsler ve sakal üstü gibi bayların daha çok tercih ettikleri bölgeleri kapsıyor.

Lazer epilasyon paket fiyatları 2014 dediğimizde ise bayanlar için tüm vücut paketinin erkeler için olan paketlere göre hemen hemen yarı yarıya daha uygun olduğu gözümüze çarpıyor. En az 6 en fazla 9 seanstan oluşan tüm vücut lazer epilasyon paketleri fiyatları 2014 yılının şu ilk aylarında 650 TL ile 900 TL arasında değişiyor. Erkekler için 2014-lazer-epilasyon-paketleri-fiyatlarıbölgesel oluşturulan 2014 kampanyalı lazer epilasyon fiyatları ise 1400 TL ile 2000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Henüz erkekler için tüm vücut lazer epilasyon gibi bir paket programı ise görmedik. Bu fiyatlar üzerinden vade farkı konarak kredi kartına  10 taksite kadar yapılabilirken, nakit ödemelerde ise güzel indirimler söz konusu.

Siz de önce kendinize en uygun lazer epilasyon merkezini ardından da size en uygun paketi seçip seans başına ücret ödemekten kurtulabilirsiniz.

Not: Yukarıda bahsedilen lazer epilasyon paketi kampanyaları herhangi bir merkeze, polikliniğe veya hastaneye ait olmayıp genel araştırmalar sonucunda bilgilendirici olmak için yazılmıştır. Yine yukarıda telafuz edilen kampanyalar ve 2014 lazer epilasyon paket fiyatları sizin tercih edeceğiniz kliniğe göre değişiklik gösterebilecektir. Fiyatlar ortalama olarak yazılmıştır. Uygulama yaptırmaya karar vermeden önce lazer epilasyon paketlerinden size en uygununu en uygun merkez için araştırmanız ve 2014 fiyatlarını bizzat merkez ile iletişime geçerek öğrenmeniz tavsiye olunur.

Cevap bırakın

beyaz magazin
Copyright © 2024 LazerEpilasyonu.Net
Tüm hakları saklıdır.
Etanj armatür - Nikah Güvercini