TR türkiye
sohbet siteleri

Ameliyatsız Bişektomi Yanak İnceltme Var Mıdır Nasıl Yapılır ?

Ameliyatsız Bişektomi Yanak İnceltme Var Mıdır Nasıl Yapılır ?

Hollywood yanağı olarakta bilinen Bişektomi yüz hatlarının daha belirgin ve daha keskin bir görünüm kazanması için yapılan estetik bir operasyondur. Estetik açıdan göze daha hoş görünen yüz hatlarına sahip olmak isteyenlerin sıkça başvurduğu yöntemlerden biridir. Bişektomi ile istenilen yüze kısa sürede sahip olunmaktadır. Bişektomi yanakta açılan 1 cm’lik kesilerle bichat adı verilen yağ dokularının alınması ile gercekleșir. Bisektomi operasyonu yaklaşık 30-45 dakika arası sürmektedir.

Bişektomi özellikle ünlülerin yaptırdığı bir estetik olmakta ve yüzde inanılmaz değişimlere yol açmaktadır. Bişektomi Yanak estetiği olarak bilinsede aynı zamanda yanak yağı aldırma ameliyatı olarak bilinmektedir. Bişektomi yaptırmak çok zorlu bir süreç olmasa da iyileşme sürecinde sabırlı davranmak en önemli konulardan biridir. Bişektomiyi gerçekleşticek olacakların akıllarında bir çok soru işareti bulunmakta ve onlardan en çok merak edileni ise Ameliyatsız Bişektominin olup olmamasıdır.

Yanak Yağı aldırma ameliyatı olarak anılan Bişektominin Ameliyatsız bir şekilde gerçekleşmesini isteyen çoğu kişi Ameliyatsız Bişektominin olup olması hakkında bilgiye ulaşmak isterler.

Ameliyatsız Bişektomi Yanak İnceltme Var Mıdır Nasıl Yapılır

Ameliyatsız Bişektomi Var Mıdır? varsa bile nasıl yapılır? İşte bu sorular hakkında bilinenler;

Günümüzde teknolojinin gelişmiş olması ile bir çok konunun artık teknolojik aletlerle kolay bir şekilde gerçekleştirilmesi mümkündür. Bişektomi de artık teknoloji ile Ameliyatsız bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ameliyatsız Bişektomi sayesinde ağrısız ve acısız bir şekilde dolgun yanaklarımızdan kurtularak ince yanaklara sahip olunmaktadır.

Peki Ameliyatsız Bişektomi Nasıl Yapılır? 

Ameliyatsız Bişektomi herhangi bir cerrahi işlem yapılmaksızın, kişinin ağız içine özel tasarlanmıș cihaz bașlığının yerleștirilmesi ile monopolar radyo frekans (yağ enjeksiyonu) kullanılarak yanaktaki yağ dokusunu inceltmeye yardımcı yönelik bir işlemdir.

Ameliyatsız Bişektomi de anestezi uygulamadan, ağrı ve sızı hissetmeden yüz hatlarının hayalinizdeki gibi olmasını sağlar. Ameliyatsız Bişektomi normal Bisektomi gibi bir seansta değil yaklaşık 4 seanstan oluşmaktadır. Bu seanslar ise 40 dakika sürmektedir. Ameliyatsız Bişektomi de uygulama süresi uzun olsa da iyileşme süresi oldukça kısadır. Normal koşullarda uygulanan Bişektominin sonuç verme süresi 3-6 arası ancak Ameliyatsız Bişektominin sonuç verme süresi ise 2-3 haftadır. Ameliyatsız Bişektomi de Kalıcı bir estetiktir ve kişinin aşırı kilo almadığı sürece yanakta bir değişiklik oluşmamaktadır. Bu yüzden Ameliyatsız Bişektomi sonrasında kilo alıp vermelere çok dikkat edilmelidir.

Cevap bırakın

beyaz magazin
Copyright © 2024 LazerEpilasyonu.Net
Tüm hakları saklıdır.
Etanj armatür - Nikah Güvercini