TR türkiye
sohbet siteleri

Yanak İnceltme için Agassi mi Bişektomi mi?

Yanak İnceltme için Agassi mi Bişektomi mi?

Günümüzde Hollywood Starlarının yaptırmıș olduğu ve Hollywood yanağı adı verilen yanağı yaptırmak için Bişektomi’ye başvurulmaktadır. Bişektomi dolgun yanaklar yerine ince ve güzel görünümlü yanaklar elde etmek isteyenlerin tercih ettiği bir yanak yağı aldırma ameliyatıdır. Bişektomi halk arasında yanak inceltme estetiği olarak da bilinir. Bişektomi Ameliyatı ile yüz hatları ve elmacık kemikleri daha belirginleșir.

Bişektomi cerrah tarafından yanakların içinde küçük bir kesi ile yağ torbalarını alma operasyonudur. Bu operasyon sırasında hastaya lokal anestezi uygulanır ve sonrasında operasyon gercekleșir. Bisektomi Ameliyatı sonrasında ise iyileşme süresi de yaklaşık 4-6 ay arasındadır.

Bişektomi dışında yanak İnceltmek için yanak inceltme egzersizleri bulunsa da pek işe yaramadığı için farklı yöntemler denenmektedir. O farklı yöntemlerden biri ise Agassi’dir. Peki Agassi Nedir?

Yanak İnceltme için Agassi mi Bişektomi mi?Agassi Ameliyatsız yanak inceltmeyi sağlayan cihazlı medikal estetiktir. Monopolar radyo frekans enerjisi ile çalışan Agassi, cihaza özel tek kullanımlık bașlıklar ile ağız içinden uygulanır. Kontrollü radyofrekans enerjileri, yanak içinde bulunan bichat dediğimiz yağ dokusu üzerinde etki eder.

Bişektomi yanak inceltme estetik ameliyatı da adını bichat yağ yastıkçıklarından almaktadır. Operasyonla yanak inceltme işleminde, masseter kası ile buccinatör kasları arasında kalan bichatlar kalıcı olarak alınır. Agassi, kontrollü ısı ile bu yağ dokusunun küçülmesini sağlar. Hacim olarak küçülen yağ dokusu, yanak içerisindeki yerinde varlığını devam ettirir. Ve bu işlem işlem de Bişektomi gibi kalıcı olmaktadır.

Yanak i̇nceltmek için birçok yöntem geliştirilmiş ancak yanak inceltmek isteyenlerin hepsi en etkili ve en güvenilir yöntemi tercih etmek istemektedir. Yanak inceltme operasyonların da hem ameliyatsız hemde ameliyatlı yöntemler bulunmaktadır. Bişektomi Ameliyat ile gerçekleştirilen Agassi ise Ameliyatsız gercekleșen yanak inceltme operasyonudur.

Peki Agassi mi Bişektomi mi?

Bişektomi ve Agassi işlemi de kısa süreli ve güvenilir bir işlem olmaktadır. Ancak insanlar bu ikisi arasında hangisini tercih edeceğini bilememektedir. Agassi de Bişektomi gibi kalıcı ancak Agassi seans gerektiren bir işlem olmaktadır. Bişektomi de olduğu gibi Agassi de iyileşme süresi yaklaşık 3-4 haftadır. Agassi ile Bişektomi arasında seçim yapmak oldukça zordur. Çünkü iki işlem de son derece etkili ve güvenilirdir. Bu seçim kişiye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Cevap bırakın

beyaz magazin
Copyright © 2024 LazerEpilasyonu.Net
Tüm hakları saklıdır.
Etanj armatür - Nikah Güvercini